ONZE VISIE

DIE WE VOLGEN.
ONS FUNDAMENT
Jezus Christus die voor ons gekruisigd is. Door het bloed van Jezus zijn wij vrij om door de kracht van de Heilige Geest de opdracht die God ons gaf “om alle volken tot Zijn discipelen te maken” te doen.
ONS HOOGSTE DOEL
Dat is liefde: God lief hebben boven alles en alle mensen als ons zelf. Zonder de liefde is alles wat we doen niet van waarde. Ieder mens is uniek en bijzonder voor God, zonder voorwaarden. Zo willen wij ook  ieder mens waardevol en uniek zien door de ogen van Heere Jezus.
PASSIE
Om in de kracht van het gebed en in geloof de opdracht van Jezus te doen. Om het geweldige nieuws van de opgestane en levende Jezus te vertellen, aan elke persoon, ieder gezin, elk dorp, stad, land continent tot aan het einde van de wereld. Mensen te laten groeien en bloeien in de volle kennis en vrijheid van Jezus Christus. Om de naam van God groot te maken vanuit de gemeente.

Om dit geweldige nieuws op een frisse, eigentijdse manier te brengen die toegankelijk is voor elke persoon die op ons pad komt. Zonder concessies te doen aan het woord van God (de Bijbel) en deze van begin tot eind als de enige waarheid te zien.

Jezus gaf ons de opdracht: “Ga dus op weg en maak alle volken tot Mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest” (Mattheüs 28:19).

ONZE DROOM

Een plek te mogen zijn waar Gods liefde al om tegenwoordig merkbaar is. Waar mensen zullen zien wie Jezus is, dwars door onze levens heen. Waar mensen Jezus Christus leren kennen en een relatie met Hem op gaan bouwen. Waar iedereen zal groeien in vrijheid, geloof en kennis.

Waar jong en oud samen hun gaven en talenten gaan inzetten om een bloeiende en groeiende gemeente te zijn, waar iedereen zich vrij en thuis voelt. Een plaats waarin de grootheid van God gezien wordt en onze afhankelijkheid voor Hem ontdekt wordt. Een plaats waar geloof, hoop en liefde centraal staat. Een plaats waar God tekenen en wonderen zal verrichten om mensen tot Hem te trekken.

Een plek te zijn waar alles draait om de grootheid en glorie van onze grote Koning Jezus Christus.