LOCATIE SEVEN NIET LANGER VASTE LOCATIE 1LIFE

De locatie voor de komende diensten is niet langer onze oude vertrouwde locatie Seven, Kanaalweg Zuid 1 in Vriezenveen. Deze locatie heeft per september 2021 namelijk een bestemming als slooppand gekregen. Het huidige pand wordt opnieuw opgebouwd, waarna het dienst zal doen als woonbestemming. De diensten van 1LIFE worden vanaf nu gehouden in Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2-4 in Vroomshoop. Dit doen we, omdat we geloven dat een fysieke dienst belangrijk is voor een gebied; de huidige diensten in de tijd van COVID-19 bieden mogelijkheden om op een verantwoorde manier samen te komen. De locaties beschikken over een zeer ruime capaciteit en een goede ventilatie. We houden ons vooraf, tijdens en na de dienst natuurlijk aan de regels van het RIVM en nemen zelf als organisatie aanvullende maatregelen om het risico op besmettingen te minimaliseren. Bij mogelijke (verkoudheid)klachten of twijfels willen we je dan ook vragen om uit voorzorg ons niet te bezoeken, maar de dienst online met ons te beleven.

LOCATIES BUITENDIENSTEN

We hebben ons de afgelopen periode regelmatig verplaatst in de regio Twente. Dit deden we, omdat we zagen dat kerkmuren en drempels weg vielen en God grote dingen doet onder mensen.

ONZE LOCATIE

1LIFE heeft op dit moment geen vaste locatie, vanwege de sloop van de oude locatie Seven (Kanaalweg Zuid 1, Vriezenveen). De diensten worden op dit moment afwisselend buiten gehouden of op tijdelijke locaties elders in de Gemeente Twenterand. Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor de laatste updates. 

 

CONTACT