LOCATIE SEVEN

De locatie voor de komende diensten is de komende periode op onze oude vertrouwde locatie Seven, Kanaalweg Zuid 1 in Vriezenveen. Deze locatie heeft een beperkte capaciteit; om een dienst te bezoeken is een registratie verplicht vanwege de te nemen maatregelen gedurende COVID-19. Registreren kan door vooraf contact op te nemen en het aantal personen boven de 13 jaar door te geven aan Erika Smelt via een bericht of telefonisch op 06-53770820. Diensten beginnen om 10:00 uur.

De afgelopen wintermaanden hebben we, vanwege groei, ons tijdelijk verplaatst naar de Kroeze Danne in Ambt Delden. Dit deden we, omdat we geloven dat een fysieke dienst belangrijk is voor een gebied; de huidige diensten in de tijd van COVID-19 bieden nog steeds mogelijkheden om op een verantwoorde manier samen te komen. De locatie beschikte over een zeer ruime capaciteit en een goede ventilatie. We houden ons vooraf, tijdens en na de dienst natuurlijk aan de regels van het RIVM en nemen zelf als organisatie aanvullende maatregelen om het risico op besmettingen te minimaliseren. Bij mogelijke (verkoudheid)klachten of twijfels willen we je dan ook vragen om uit voorzorg ons niet te bezoeken, maar de dienst online met ons te beleven.

LOCATIES BUITENDIENSTEN

We hebben ons de afgelopen periode regelmatig verplaatst in de regio Twente. Dit deden we, omdat we zagen dat kerkmuren en drempels weg vielen en God grote dingen doet onder mensen.

ONZE LOCATIE

1LIFE heeft een oud rijksmonumentaal pand tot haar beschikking voor haar activiteiten. Je bent hier van harte welkom. De ingang is te vinden aan de rechterkant van de parkeerplaatsen aan de kanaalzijde. Het adres is Kanaalweg Zuid 1 te Vriezenveen.

LOCATIE BOEKEN?

1LIFE biedt op dit moment nog niet de mogelijkheid om voor gelegenheden verschillende ruimtes te huren. Momenteel gebruiken wij de ruimte in het pand voor bijeenkomsten, vergaderingen, sessies en christelijke evenementen. Hiervoor kun je de kalender in de gaten houden op deze site.

CONTACT