LOCATIE WINTERMAANDEN

Deze wintermaanden hebben we, vanwege groei, ons verplaatst naar de Kroeze Danne in Ambt Delden. Dit doen we, omdat we geloven dat een fysieke dienst belangrijk is voor een gebied; de huidige diensten in de tijd van COVID-19 bieden nog steeds mogelijkheden om op een verantwoorde manier samen te komen. De locatie beschikt over een zeer ruime capaciteit en een goede ventilatie. We houden ons vooraf, tijdens en na de dienst natuurlijk aan de regels van het RIVM en nemen zelf als organisatie aanvullende maatregelen om het risico op besmettingen te minimaliseren. Bij mogelijke (verkoudheid)klachten of twijfels willen we je dan ook vragen om uit voorzorg ons niet te bezoeken, maar de dienst online met ons te beleven.

LOCATIES BUITENDIENSTEN

We hebben ons de afgelopen periode regelmatig verplaatst in de regio Twente. Dit deden we, omdat we zagen dat kerkmuren en drempels weg vielen en God grote dingen doet onder mensen.

ONZE LOCATIE

1LIFE heeft een oud rijksmonumentaal pand tot haar beschikking voor haar activiteiten. Je bent hier van harte welkom. De ingang is te vinden aan de rechterkant van de parkeerplaatsen aan de kanaalzijde. Het adres is Kanaalweg Zuid 1 te Vriezenveen.

LOCATIE BOEKEN?

1LIFE biedt op dit moment nog niet de mogelijkheid om voor gelegenheden verschillende ruimtes te huren. Momenteel gebruiken wij de ruimte in het pand voor bijeenkomsten, vergaderingen, sessies en christelijke evenementen. Hiervoor kun je de kalender in de gaten houden op deze site.

CONTACT