LOCATIES BUITENDIENSTEN

We trekken als gemeente de komende periode rond in de regio Twente. Dit doen we omdat we geloven dat een fysieke aanwezigheid belangrijk is voor een gebied; de huidige diensten in de tijd van COVID-19 bieden veel kansen. Kerkmuren en drempels vallen weg en God doet grote dingen onder mensen. Kom ons bezoeken!

ONZE LOCATIE

1LIFE heeft een oud rijksmonumentaal pand tot haar beschikking voor haar activiteiten. Je bent hier van harte welkom. De ingang is te vinden aan de rechterkant van de parkeerplaatsen aan de kanaalzijde. Het adres is Kanaalweg Zuid 1 te Vriezenveen.

LOCATIE BOEKEN?

1LIFE biedt op dit moment nog niet de mogelijkheid om voor gelegenheden verschillende ruimtes te huren. Op termijn zal dit wellicht mogelijk gemaakt worden, afhankelijk van vergunningen. Momenteel gebruiken wij de ruimte in het pand voor bijeenkomsten, vergaderingen, sessies en evenementen. Denk hierbij aan de Grote Zaal voor concerten of evenementen, of het Grand Café Seven voor bijvoorbeeld een high tea. Hiervoor kun je de kalender in de gaten houden op deze site.

CONTACT