LEIDERSCHAP

BINNEN 1LIFE - MET EEN HART VOOR JEZUS.

De dagelijkse leiding van 1LIFE is in handen van het leiderschapsteam van 1LIFE. Zij sturen een breed team van staf, leiders en vrijwilligers aan. Samen geven ze invulling aan praktische en geestelijke taken binnen 1LIFE. Het leiderschap van 1LIFE bestaat uit Gerjan & Erika Smelt, Gerrit & Dineke Bouwhuis, Niek & Laura Dekker, Mike & Eline Verhagen, Dave & Karin Mik en Sandro & Vera Peeters. Richard & Anne Grevelink dienen hierbij vanuit een Adviesraad als adviseurs en mentors. 

1LIFE staat geregistreerd als stichting bij de Kamer van Koophandel. De gemeente wordt ondersteund door het bestuur van de stichting. Het bestuur van 1LIFE bestaat uit Gert Jan Wevers, Carlo Friesacher en Roel Veneberg. Zij dragen de verantwoordelijkheid over de organisatorische taken binnen de gemeente.

1LIFE bestaat uit veel verschillende teams. Ieder team heeft zijn eigen teamleider, die vrijheid heeft om met zijn of haar taak de gemeente tot bloei te brengen op de plek waar hij of zij functioneert. De teamleiders worden gekozen en aangestuurd door het leiderschapsteam.