LEIDERSCHAP

BINNEN 1LIFE - MET EEN HART VOOR JEZUS.

De dagelijkse leiding van 1LIFE is in handen van Richard en Anne Grevelink. Zij sturen een breed team van staf, leiders en vrijwilligers aan. Samen geven ze invulling aan praktische en geestelijke taken binnen 1LIFE. Richard en Anne zijn als echtpaar eindverantwoordelijk en vormen samen met Gerrit & Dineke Bouwhuis en Carlo Friesacher het leiderschapsteam. Richard Grevelink dient hierin als senior pastor. Het pastors team neemt de leiding wat betreft de geestelijke zaken binnen de gemeente.

1LIFE staat geregistreerd als stichting bij de Kamer van Koophandel. De gemeente wordt ondersteund door het bestuur van de stichting. Het bestuur van 1LIFE bestaat uit Roel Veneberg, Carlo Friesacher, Gerjan Smelt en Gert Jan Wevers. Zij dragen de verantwoordelijkheid over de organisatorische taken binnen de gemeente.

1LIFE bestaat uit veel verschillende teams. Ieder team heeft zijn eigen teamleider, die vrijheid heeft om met zijn of haar taak de gemeente tot bloei te brengen op de plek waar hij of zij functioneert. De teamleiders worden gekozen en aangestuurd door het leiderschapsteam.

RICHARD & ANNE GREVELINK

RICHARD & ANNE GREVELINK

SENIOR PASTORS