BOUW MET ONS MEE.

Wil je een financiële bijdrage geven aan ons? We zijn er ontzettend blij mee. We hebben als doel om te doen wat Jezus zegt, namelijk de wereld het goede nieuws te vertellen over wat Jezus heeft gedaan. Wil jij dat ook? Samen kunnen we stappen zetten om de wereld te bereiken.

Geven aan 1LIFE

Bedrag

Pinnen.

Geef eenvoudig uw gift via een eenmalige transactie door bij ons een gift te pinnen. U kunt zelf bepalen hoeveel u wilt schenken.

Contant of digitaal geven via de collecte

Het is natuurlijk mogelijk om in de samenkomst bij 1LIFE tijdens de collecte een gift te geven. Dit kan aan het einde van de samenkomst tijdens het laatste lied; u kunt hier contant in de collectebak uw gaven geven óf via uw telefoon met de Givt-app geld geven. Een klein percentage van de gift zal bij het geven via de Givt-app gaan naar de makers van de app.

Periodieke gift.

Misschien wilt u maandelijks uw tienden geven of een ander bedrag periodiek schenken. Geweldig; zodra we periodieke inkomsten ontvangen kunnen we ook structureel geld investeren in het Koninkrijk van God. Denk hierbij aan het vrijzetten van mensen die we kunnen betalen om fulltime zich in te zetten in het verspreiden van het evangelie. We moedigen u aan om te geven wat op uw hart ligt; geven is een kwestie van het hart, een geloofszaak, geen kwestie van moeten. U kunt hiernaast via iDeal uw maandelijkse gift instellen, die u op ieder moment weer kunt intrekken. Ook kunt u hieronder onze bankgegevens overnemen en middels uw bank opdracht geven om een eenmalige of periodieke gift over te boeken.

Algemene Gegevens

Giften kunnen worden overgemaakt naar de bankrekening van 1LIFE, op naam van “Stichting Christengemeente 1LIFE”, rekeningnummer NL35 RBRB 0777 9949 84. Het beleidsplan van 1LIFE is hier te downloaden: 1LIFEBeleidsplan.

1LIFE is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en staat als dusdanig ingeschreven bij het register van de Belastingdienst. U kunt uw giften om deze reden aftrekken van de inkomsten of vennootschapsbelasting.

Naam: Stichting Christengemeente 1LIFE
RSIN: 859215040
Postadres: Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP te Vroomshoop
Emailadres: [email protected]
KvKnummer: 72727799
Bankrekeningnummer: NL35 RBRB 0777 9949 84

KOM JE ONS BEZOEKEN?

WE ONTMOETEN JE GRAAG.
LOCATIE EN CONTACTGEGEVENS