1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go2 dagen geleden
Aankomende zondag 20 juni allen weer van harte welkom! De dienst begint om 10:00. Vooraf inschrijven is niet nodig. Bij de ingang noteren we jouw gegevens.

Kanaalweg Zuid 1, Vriezenveen
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go5 dagen geleden
- HE IS IN CONTROL -

De tijd waarin we nu leven is voor veel mensen een beproeving. Leed kan in alle vormen ondraaglijk zijn. Ik kijk en zie mensen controle verliezen. Over gezondheid, werk, hun leven. Hoe kun je hoop blijven houden als alle veiligheid wegvalt?

Hoe de wereld ook om je heen woedt en je in de greep probeert te krijgen van angst: kijk in de ogen van de Vader.
KEN God. Leer Zijn Vaderhart kennen en proef Zijn goedheid, liefde en trouw.
Die boven alles uit blijft schijnen.

Die stevig blijft staan. Die bij jou is, als jij alleen bent. Die jou kracht zal geven. In jouw zwakheid is Hij jouw sterkte. Hij zorgt voor jou. Onze Hoop. Laat dat jouw schat zijn. Dat kan niets of niemand van jou afnemen. Waar jouw schat is, daar zal ook jouw hart zijn. Daar zal jouw hart vol van zijn, je oog op gericht zijn. (Mattheüs 6) Niets anders dan te weten WIE God is.
“Houd moed, Ik HEB de wereld overwonnen!”

Richt je oog omhoog. Jullie zullen het zwaar te verduren krijgen in de wereld, maar houd moed: ik heb de wereld overwonnen. Johannes 16:33b
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go2 weken geleden
Afgelopen zondag heeft Richard Grevelink gesproken over Lukas 15. Kon je er niet bij zijn? Zeker een aanrader om de dienst terug te kijken via YouTube! 👏

Zondag 13 Juni is iedereen van harte welkom🤗 Opgeven vooraf is niet meer nodig. Bij de ingang worden je gegevens geregistreerd. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. De dienst begint om 10:00.

In psalm 118:4 staat:
DIT IS DE DAG, DIE DE HEER HEEFT GEMAAKT, LATEN WE JUICHEN EN ONS VERHEUGEN!

Wat betekent dat voor wat je vandaag gaat doen? Hij, onze Schepper, heeft deze dag gemaakt. Niet je omstandigheden maken en bepalen je dag. Niet je teleurstellingen. Niet je ups & downs. Niet je volle agenda.
Niet het ritme van de tijden bepaalt dat deze dag er is. God geeft deze dag aan jou. En staat boven alle dingen. Ook de dingen van deze dag. Het is aan jou hoe je deze dag gaat “uitpakken”.
Je mag deze dag in Zijn hand leggen en samen met Hem Zijn goedheid gaan proeven, dóór alles heen.
Een gezegende, vreugdevolle dag gewenst!
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go2 weken geleden
Afgelopen vrijdag is er een Mannenavond geweest! We hebben met elkaar genoten van een heerlijke BBQ en veel gezelligheid . JD Uitzendslager Jan Dasselaar bedankt voor het BBQ’en en @Nikolai van der Pol bedankt voor het openstellen van je huis. Wil jij nou de volgende keer meedoen met zo’n ongetemde mannenavond! Houd dan onze socials in de gaten.
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go2 weken geleden
Kijk je met ons mee?

https://youtu.be/_aXFW6D_EaI
1LIFE - Follow and Go
Welkom bij 1Life! - Follow and go.We wensen u een gezegende dienst.En loven en prijzen van onze God.www.1life.nlhttps://www.facebook.com/1LIFE.NL
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go3 weken geleden
Zondag 30 Mei - Dag van de vervolgde kerk -

Gisteren mocht Binne Visser spreken over de vervolgde kerk. Kon je er niet bij zijn? Kijk dan de dienst terug via YouTube.

We kunnen veel leren van onze broers en zussen in landen waar je niet voor je geloof mag uitkomen. En waar het zelfs verboden is om een bijbel in bezit te hebben. Zij blijven het Woord verkondigen, ongeacht de omstandigheden.

Velen van hen bidden ook voor ons. Door rijkdom en welvaart hebben we in de westerse landen eigenlijk Jezus niet nodig om een goed leven op aarde te hebben.

Het is voor ons misschien moeilijk om in te beelden hoe mensen in vervolgde landen staande kunnen blijven. Het is de liefde van Jezus die hen staande houd❤️. En die liefde van Hem wil Hij ook in jouw hart uitstorten. Als je die liefde kent, ga je anders naar de wereld kijken. Je gaat de wereld dan zien door de ogen van Jezus!

Vraag jezelf eens af: BEN JE WERKELIJK BEREID OM TE LEVEN VOOR HEM?

Volgende week hebben we weer om 10:00 een dienst in Vriezenveen. Welkom!🤗