1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go1 dag geleden
Voel jij je weleens gevangen?

Hij komt op voor mensen in nood. Hij geeft eten aan mensen die honger hebben. Hij bevrijdt de mensen die gevangen zitten. Ps 146:7 bb

Wat een troost zit er in deze psalm!

Voel jij je weleens gevangen?!
- Gevangen in depressie
- Gevangen in verslaving
- Gevangen in zonde
- Gevangen in onverwerkt verdriet.
- Enz, enz...

Dat gevoel van gevangen zitten benauwd vaak... net zoals het psychisch ook veel pijn kan doen... Maar ook al zitten we vast in een duistere cel... Door de tralies schijnt het licht naar binnen... “Gods licht!" In welke donkere situatie je ook gevangen zit, je mag tóch door Gods genade licht gaan zien! Hij maakt de situatie dragelijk. Als we Hem gaan zoeken, dan zal Hij ook bij ons zijn. Ik hoop en bid 🙏🏻 dat de Heere de deuren naar vrijheid zal openen voor iedereen die hier mee worstelt!! ❤
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go6 dagen geleden
GOD IS ALTIJD ONLINE!

God is altijd online
op het wereldwijde web.
Bij Hem is nooit een storing
en Zijn server is nooit bezet.

Met God chatten is altijd mogelijk.
Het contact is levensecht.
De verbinding is gelukkig draadloos:
ook zonder computer kun je bij Hem terecht.

Hackers kunnen niet storen,
Gods firewall werkt altijd correct.
Je zult Hem wel zelf moeten installeren,
dan is jou verbinding perfect.

Gods computer zoekt heel het net af
om te verbinden met jou en mij.
We mogen gratis downloaden
en virussen zijn er niet bij.

De beste programma’s kun je bij Hem krijgen,
dan loopt je computer als een trein
en mocht je harde schijf toch crashen,
dan is God voor jou altijd online.

Hij heeft geen wachttijd en geeft goede adviezen.
Hij heeft zelfs een handleiding gemaakt.
Als je die gebruikt als leidraad voor je leven,
dan wordt jouw (levens)computer nooit meer gekraakt.
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go1 week geleden
Wauw...Wat was het een mooie dienst vanmorgen🙌🏻...Hebben jullie ook zo genoten? Zo gaaf om te zien hoe de jeugd zich zo wil inzetten voor Gods koninkrijk! Ja hoe vaak zeggen we wel niet " de jeugd van tegenwoordig". En hoe negatief klinkt dat eigenlijk wel niet🤔...Maar ik heb deze morgen mogen ervaren hoe mooi en waardevol het is om ze in de gemeente te hebben...Laten we ze mee nemen in onze gebeden en dat we zo samen " jong en oud" mogen bouwen aan Gods Koninkrijk 🙏🏻❤

De Jeugd...

De jeugd van nu is o zo slecht,
daar komt niets meer van terecht, zo wordt er over de jeugd gepraat, je weet wel hoe het vaak gaat.

Laten we zo niet over de jeugd praten, want jij hebt het toch ook wel in de gaten, zij doen toch ook niet alles fout, laat toch merken dat je van ze houd.

Probeer de jeugd toch voor te leven, en iets van het geloof door te geven, zodat ze misschien een keer zullen zeggen: " Kunt u mij ook over uw God vertellen".

Het doet de jeugd ook weleens eens pijn, als er bij hen veel vragen zijn, naar wie moeten zij dan gaan, als anderen ze niet verstaan.

Laten we ze in de gebeden niet vergeten, er zijn zoveel die het af laten weten, maar ook hen die al tot Jezus zijn gegaan, en hen in de gebeden bijstaan.

Wij wensen iedereen een gezegende week toe!
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go2 weken geleden
A.s zondag 06-10 spreekt Binne Visser in onze dienst (verzorgd door de jeugd). Het thema van de preek is " Leven in vrijheid"! We zien er naar uit wat hij met ons gaat delen. En we zien uit naar jou! Je bent van harte welkom🤗...Kom zoals je bent! We beginnen om 10 uur
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go2 weken geleden
As. Zondag 6 okt. hebben we wel een hele gave dienst bij 1LIFE...Deze zal geheel worden verzorgd door onze eigen jeugd van Free🎉...Is dat niet geweldig! Het is natuurlijk voor Jong en Oud😊...Ik zou zeggen "voel je free" en kom zondag om er samen met onze jongeren een geweldige dienst van te maken ter ere van onze grote God!! Tot dan✋🏻 Aanvang 10 uur.
1LIFE - Follow and Go
1LIFE - Follow and Go3 weken geleden
Een taak hebben in Gods gemeente: Wat vraagt God van ons?

Lekker actief zijn in de kerk. Ik hou ervan...mensen verwelkomen, een lunch organiseren, helpen met het kinderwerk, enz... Soms is het ook wel heel verleidelijk om te denken dat een ander misschien de taken wel zal volbrengen en het maar zo te laten. We denken er vaak niet aan hoeveel taken er gedaan moeten worden in de kerk. Wordt het voor u/jou misschien ook tijd om een taak op je te nemen in de kerk?... Zodat je mee kan bouwen aan een fijne plek waar mensen samen komen om de Heer te aanbidden en groot te maken?
In 1 Korinthiërs 12:12 lezen we een prachtig beeld over Gods gemeente:

Want een lichaam is één geheel, maar bestaat wel uit verschillende lichaamsdelen. Al die lichaamsdelen vormen samen één lichaam. Zo is het ook met Christus. Want we zijn allemaal in één Geest ondergedompeld, zodat we samen één Lichaam werden.

En verder in vers 18:

Maar God heeft aan iedereen zijn eigen, speciale plaats in het Lichaam gegeven, daar waar Hij het wil.

Wat een machtig goede God hebben wij toch. Hij creëerde ons allen zo bij elkaar in de gemeente dat wij allemaal nodig zijn, wij maken deel uit van het Lichaam.

Aan de slag!

Vraag eens na in de kerk. Misschien hebben ze jou wel nodig?! Bij het kinderwerk.. of het bezoeken van een zieke misschien.. Je zal merken dat mensen dit enorm zullen waarderen wanneer je dit aanbiedt. Ga je niet naar een kerk? Kijk dan eens of je op een andere manier actief kunt zijn voor je geloof. Zet je in voor je geloof! Het wordt namelijk zoveel mooier als je het kunt delen met anderen.

Morgenvroeg is er een visiezondag bij 1LIFE met aansluitend een heerlijke lunch! We zien er naar uit om jullie te zien. Voel je welkom. We starten om 10 uur.