BIJBELSTUDIES & CONNECT

CONNECT-GROEPEN?

Een connect-groep is eigenlijk je doordeweekse groep met verschillende mensen waar je samen je leven deelt en elkaar opbouwt. Meestal komen connect-groepen doordeweeks iedere maand bij elkaar, gewoon thuis of op een afgesproken plek. Connect biedt gezelligheid, praktische ondersteuning en hulp bij problemen, vriendschappen, onderwijs en ga maar door. Het is fijn om directe contacten te hebben in de kerk; een connect-groep is dan ook dé manier om mensen beter te leren kennen. De locatie is verschillend; in de plaatsen in en rondom Vriezenveen vindt connect plaats bij mensen thuis. Op dit moment zijn er connect-groepen op dinsdag en op woensdag, meestal vanaf 20:00 uur. Kun je net die dagen niet maar wil je wel bij connect? Geef dit even aan! Dan gaan we ons best voor je doen.

Kom eens gezellig langs!

Connect-groepen zijn bedoeld om je thuis te laten voelen bij 1LIFE. We willen christen zijn gedurende de hele week, niet alleen op zondag. Daarom vinden we het zo belangrijk om te connecten met elkaar, elkaar te leren kennen en dingen te delen met elkaar. We hebben voor ieder persoon een geschikte connect-groep. De meeste connect-groepen zijn gemengd; jong, oud, man en vrouw gemengd. Een connect-groep bestaat uit ongeveer 8 tot maximaal 12 personen, zodat de groep niet te klein en niet te groot is. Ook is het mogelijk om eens even te kijken of de connect-groep je bevalt, maar misschien ken je ook al wel iemand waar je graag bij in de groep wilt. Alles is mogelijk!

BIJBELSTUDIES

Bijbelstudie-avonden zijn interkerkelijke avonden waarin we dieper ingaan op onderwerpen in de Bijbel. Iedereen die zich wil verdiepen in de Bijbel en wil groeien in geloof is van harte welkom. Deze avonden vinden 1 keer per maand plaats.

In principe is iedere Bijbelstudie-avond een op zichzelf staande avond waarin een onderwerp wordt behandeld. Het is dus niet nodig om iedere avond aanwezig te zijn; mocht je dus een keer niet kunnen, dan kun je gerust een specifieke avond bezoeken waar je graag bij wilt zijn. De avonden worden tevens opgenomen en kunnen later terug gekeken worden.

Iedere Bijbelstudie-avond start om 20:00 uur – inloop is vanaf 19:30 uur. De locatie is Burgemeester Koetjestraat 2, Vroomshoop (Het Punt), tenzij anders aangekondigd. Er is vooraf koffie en thee waarin er ruimte is voor kennismaking.

KOM JE ONS BEZOEKEN?

WE ONTMOETEN JE GRAAG.
LOCATIE EN CONTACTGEGEVENS