ALPHA

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien (online) interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.
MELD JE AAN VOOR ALPHA

WAT IS ALPHA?

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. In Nederland zijn dat er al ruim 300.000!

SLUIT GEZELLIG AAN

Alpha is bedoeld om eens wat dieper in te gaan op belangrijke levensvragen op een informele manier. We begrijpen dat iedereen verschillend is - juist daarom is alpha zo laagdrempelig en geschikt om samen met anderen van gedachten te wisselen.

IS HET IETS VOOR MIJ?

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Voor jong en oud. Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha of Youth Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

HOE WERKT HET?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

 

ZET EEN STAP EN MELD JE AAN

Je bent welkom! Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Of heb je vragen of wil je wat meer informatie? Dat kan! Zorg dat je je gegevens achterlaat, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Via onderstaande knoppen kun je registreren via een digitaal formulier. Geef aan met hoeveel personen je komt en het formulier zal meer velden weergeven om in te vullen. We zien je graag binnenkort!
AANMELDEN ALPHAAANMELDEN YOUTH ALPHA
1LIFE is partner van Alpha Nederland en biedt deze cursus aan conform het format van Alpha Nederland. Voor meer informatie, ga naar alpha-cursus.nl.